Najnovšie recenzie zo sekcie Opaľovacie prípravky
- Produkt vhodný pre silného alergika na chemické SPF. Konečne som niečo našla, na čo dcéra nereaguje alergicky a čo ju ochráni pred slnkom
- Cena zodpovedá kvalite
- Produkt nemá žiadnu parfumáciu
- Dobre sa rozotiera
Žiadne
- dobre sa rozotiera, nezanechava pocit mastnosti ani lepkavosti
- pekne opalenie
- Rýchlo za vstrebáva
- Nezanecháva biely povlak
- Príjemná nevtieravá vôňa
- Balenie s pumpičkou
Tento SPF pleťový krém mi zatiaľ veľmi vyhovuje. Pleť nezaťažuje, pekne sa vstrebáva, mejkap mi na ňom drží dobre.
Vyhovuje mi aj nevtieravá vôňa.
Oddeĺujú sa jednotlivé zložky prípravku, treba to pred použitím riadne "pretrepať"
Vyskúšala som na základe recenzií na tiktoku . Som veľmi spokojná .
- Chráni pred tvorbou pigmentových škvŕn
- Matný finiš
- Príjemná konzistencia
- Prijemne neutrálna vôňa
- Matný finiš
- Prijemne neutrálna vôňa
- Spôsob aplikácie
Vynikajúci krém veľmi vhodný aj na moju veľmi citlivú pleť
Spokojnosť
Ľahký krem vôbec nie mastný. Presne ako popisuje predajca
- toto je už môj asi 5 produkt
- používam v lete ako denný krém s SPF. Perfektná konzistencia, vôňa, kvalita
Fluid je lahky, prijemny,nestipe okolo oci. Mam uz druhe balenie, ktore je velmi prakticke (do kabelky/do ruky). Trosku tazsie sa fluid pouziva,ked je ho uz v baleni malo a niekomu moze nesediet,ze je pomerne riedky. Ale mne vyhovuje,lebo sa hned a lahko rozotiera.
kvalita
kvalita
- zlozenie
Skor opalena
- žiadny white cast
- nezanecháva mastnú pleť
- matný finish
- v stick forme
Zatiaľ skúšam ale nemám čo vytknúť zatiaľ moj najoblúbenejší sun screen ktorí je na trhu. Jedine aplikovanie by som vytkla tým že je v tuhej forme môže zanechávať baktérie a to môže spôsobiť break out. Za mňa TOP zo všetkých sunscreen sticks. Osobne ho používam pred odchodom z domu ale už aj počas toho ako som niekde von:)
- Vynikajúci výrobok
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »