Najnovšie recenzie zo sekcie Opaľovacie prípravky
Mlieko má príjemnú vôňu je v dobrej konzistencii a dobre sa rozotiera ...
- Je výborný A nemám po ňom vyrážky
Jeden z najlepších opaľovacích krémov. má jemnú textúru. Po naneseni Neni pocit masky na tvár. Dobrú vôňa A hlavný dôvod je toto že dobra ochrana proti slnku a nerobia sa po ňom vyrážky.
Krém sa dobre roztiera, je vhodný pod make up, temer bez vône. Mám už 3x a určite si ho objednám znovu.
- Ladival používame dlhodobo, je to naše najosvedčenejšie mlieko proti slnku pre deti. Nezanecháva mastný povlak, bez problémov sa rozotiera a rýchlo vsiakne, deti neprotestujú, keď ich natieram.
- Tá pumpička je aspoň pre nás dosť nepraktická, nejako si na ňu nevieme zvyknúť. Už pri kúpe sa nám kvôli nej vyliala časť mlieka. Škoda, že už nebolo v ponuke mlieko bez pumpičky, kupovali by sme radšej to.
Kvalitný produkt. Osvedčená klasika a kvalita.
oćakávali sme hnedý produkt ako bol v reklame
jemne hutnejší krém, neštípe v očiach, rýchlo sa vstrebáva, bez parfumácie, výborný
Vivaco Sun Argan Bronz Oil Glitter Effect opaľovacie maslo s arganovým olejom a trblietkami SPF15 200 ml
Dobry na suchu pokozku, s prijemnou vonou. Argan bronz oil pouzivam roky s uv 25.teraz so/ si vybrala z nizsim faktorom a trblietkami. Este neodskusany ale vona ta ista:)
Príjemná vôňa, super sa nanáša, nemám nepríjemný pocit po nanesení, použité iba raz ale zatiaľ spokojnosť. Ďakujem
- Super sa rozotiera, pekne vonia, dlho vydrží aj vo vode.
- príjemná vôňa na rozdiel iných detských opaľovacích krémov
- praktické, ľahko uzatvárateľné balenie
- nie je mastný
S Biodermou mam dobre skusenosti. Deti sa nespalia.
- Výborná kvalita
- Ziadna
- Výborne sa vstrebáva, nezanecháva mastný povrch pokožky
- Výborne sa vstrebáva, neostáva mastný povrch pokožky
Vrelo odporúčam. Jemnučký ochranný krém, bez tradičného zápachu po SPF. Mám rosaceu a konečne som našla krém, ktorý nezanecháva mastný film a moju pokožku upokojuje.
- Zamatový finiš
- Dobre sa nanáša
Moja láska . Pokožka je zmatnená a upokojena. Celkom ma zaskočilo malé balenie, ale vydrží naozaj dlho.
- Nezanecháva biely povlak
- Dobre sa rozotiera
- Jemný a nelepí
- Produkt sa veĺmi jednoducho nanáša lebo je v spreji,príjemná vôňa dobrá ochrana
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »