Najnovšie recenzie zo sekcie Opaľovacie prípravky
Kvalitný opalovaci krem za prijatelnu cenu
krem na opalovanie velmi dobre hydratuje pokozku a chrani
Produkt používam už niekoľko rokov na tvár namiesto krému,pretože mám alergiu na krémy.
Kupujem niekoľko rokov..výborne chráni proti slnku a vodeodolne..nikdy nás nespalilo.pouzivame na pobyte pri mori.
- Sikovne balenie,zmesti sa hocikde do kabelky,takze ho mam vzdy poruke. Nemasti, dobre sa nanasa.
- super sa nanasa
- neutralna farba
- nezanechava mastny film
- chrani pokozku bez lepkaveho pocitu
Super produkt, pouzivam ho hlavne pod bb cream, je perfektny. Sluzi ako base a naozaj drzi na sebe aj dalsie produkty na mieste. Treba chvilku po naneseni vsak pockat, aby sa poriadne dokazal vsiaknut. Zanechava pokozku pruznu, jemnu. som spokojna.
brala som to pre kámošku, ktorá mná citlivú pleť, nemá žiadnu reakciu, spokojnosť
- Rýchla vstrebateľnosť
- Mám mastnú aknóznu pleť a toto spf je výborné! Neostáva mastný film, nešúpe sa.. Priste úžasné spf KONEČNE pre mastnú pleť!
- super jemný lahký, nelepivý
- perfektne roztierateľný
Som s ním spokojná, preto si ho objednávam
Používam túto značku a som spokojná
používam vždy v lete namiesto makeupu, veľkou výhodou je SPF, krytie nie je ako makeup ale jemnejšie a prirodzenejšie
- Dobrá značka
- Dobrá značka
Doporučujem
Farmstay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream ochranný pleťový krém s kyselinou hyalurónovou SPF 50+ 70 g
Krém má príjemnú konzistenciu, neupcháva, nelepí, rýchlo sa vstrebáva, je perfektný pod make-up. Príjemná cena, skvelý krem
- super
- Dobre sa roztiera, výborné mlieko na opaľovanie. Doporučujem kúpiť.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »