Najnovšie recenzie zo sekcie Opaľovacie prípravky
- Konzistencia
- Bez vône
- Vydrží dlho
- Kvalita produktu
- Najlepšie spf
- Výhodné balenie
- Kvalitný produkt
- Výdrž balenia
používam ho kvôli rosacei, tento krém mi dosť pomáha
- jemná konzistencia krému, dobre sa roztiera
- nikdy som nepoužívala krém s OF, tak sa teraz teším, keď mi ho dcéra odporučila
- Fragrance free
- Doesn't sting the eyes
- Non-greasy
- Not sticky
- Cream consistency, not really a fluid
- Causes big painful pimples (never had such in my life before using this sunscreen)
I think for someone with very dry sensitive skin it could be great, it just doesn't work for my normal skin due to causing painful pimples for me.
- maximálne spokojná
- ze ho mám
dobre
- Krém ma ľahkú konzistenciu, velmi dobre sa rozožiera. Pleť je po ňom jemná, nie je mastná. Určite môžem krém odporučiť a verím, že di ho opäť objednam.
- UV filtre
- Textura
- Pohodlnosť nanasania
- Výdrž
- Nič lepšie na trhu nie je...
dobrý
- Produkt odporúčan.Velmi ľahke spf nezanechave biele čmuhy nešupe sa pod make-upom.Je bez parfumacie a bez inych chemikalii.Pleť upokojuje a zaroveň aj hydratuje.Ma vysoku ochranu pred slnkom az 50.Veľmi rychlo sa do koze vstrebe a neni mastne.Jedno s najlepsich spf kremov ktore su na trhu.
Spf krem od beauty of joseon velmi odpurucam.
- male a šikovné balenie
- faktor 50, na leto vynikajúci
Jemný, veľmi dobre sa rozotiera.
Je hustejší, ale dá sa dobre rozotriet.
Ľahký krém, nijako nezaťažuje pleť, neupcháva póry a nezanecháva biely film. Jedno z najlepších SPF vôbec.
- Spokojnost
Este nevyskusany
- Nivea sun bronz poskytne dokonalu ochranu pred spalenim sa pri mori a pokozka je jednotne opalena do hneda
Poskytne pekne jednotne opalenu pokozku do hneda a je vynikajuci aj pri mori
- kvalita
- výborný produkt
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »